Internet release!

Nu kan man verkligen kalasa med vår musik!

Sen en vecka tillbaka kan man köpa vår fina skiva på vårt fina skivbolags webshop, där kan man betala enkelt och säkert med kort eller internet bank och lyssna på oss och flera andra grymma artister. Super smidigt!

Gå in på Nataraj Records webbshop! Dessutom så kommer plattan invadera sidor så som Spotify och Itunes inom kort! Festligt!


Vi hade en fantastisk helg i Orsa där vi spelade på Orsafolk och Stadshotellet. Kändes extra speciellt då vi delade scen med Pers-Hans, Olle Moraeus och Perra Moraeus. Legendariska folkmusik ikoner med ett sällsynt glödande spel.

Vi hann självklart även med att göra Falun osäkert senare på natten, nå gränsen för hur mycket prylar och människor man kan få in i en Opel samt ha premiär för Arvids långdistanskörande (han fick körkort i onsdags). Alla överlevde.

Nu läser vi om oss själva i musiktidningen Lira. Fint!

Förresten, kolla in vår nya Facebook sida! Vi ses!

Scroll to Top